kakva žena!

NJENO IZDANJE ZA PARK NIJE KAO VAŠE: Irina Šajk stilizovana kao za pistu prvi put u javnosti nakon VESTI GODINE

0


Ruska manekenka i američki reper Kanje Vest uhvaćeni su pre nekoliko dana na romantičnom odmoru, a nakon skrivanja od paparaca Irina je ponosno digla glavu i nastavila sa svojim životom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kad su se Kanje Vest i Irina Šajk vratili s kratkog odmora u Francuskoj, gde su proslavili reperov 44. rođendan, paparaci su s aerodroma požurili ispred manekenkinog doma u Njujorku, a ona se skrivala ispod duksa od radoznalih pogleda i objektiva.


Ipak, ona je rešila da predstavnicima medija ne dozvoli da ugroze njen uobičajeni način života, pa je već juče nastavila sa svojom svakodnevicom koju čine: šetnja Menhetnom, igra sa ćerkom i briga o lepoti. Irina je uslikana ispred jednog kozmetičkog salona, kao i prilikom uživanja sa ćerkom Leom de Senom, a ostala je hladna i misteriozna uprkos pitanjima i dobacivanju.

 


Kao i svaki put kad čuvena Ruskinja promoli glavu iz kuće, njen stil je ponovo preplavio modne portale, a ovog puta se Irina Šajk odlučila za izdanje kakvo nije često birala. Ponela je, naime, teget kombinezon modne kuće Burberry, čije je zaštitno lice, a ovu etiketu nose i njena tašnica s efektnim lancem i ravne cipele. Kombinovala je kombinezon na interesantan način — raskopčala ga je i kao top ponela crni grudnjak, a tu su naočare za sunce Celine i tanka ogrlica s priveskom Tiffany and Co.

 

Prilično neuobičajeno i luksuzno izdanje za skakanje po trambolini, spuštanje niz tobogan, trčanje po prašini, što je manekenka radila sa ćerkom kao i svakog dana, ali to je Irina Šajk  — ne možemo da je zamislimo drugačiju!

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker