poseban autfit, posebna prilika

KARLEUŠA I ONA IMAJU ISTI UKUS: Emili Ratajkovski u haljini kojom se već pohvalila srpska pevačica — a nije im PRVI PUT

0

Američka manekenka oduševila je sve svojim rođendanskim izdanjem

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka i glumica Emili Ratajkovski proslavila je 30. rođendan u intimnoj porodičnoj atmosferi, tokom letovanja sa suprugom Sebastijanom Ber Meklardom i njihovom bebom Silvesterom.


Iako je slavlje bilo skromno, njen stil nije: odlučila se za dve odevne varijante s potpisom modne kuće Versace, a najpre nam je pokazala raznobojni top inspirisan morem i narandžastu suknju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)


Potom je na red došla večernja haljina, ali ne bilo kakva — u pitanju je još jedan model s "morskom temom", ukrašen svetlucavim morskim zvezdama i kamenčićima, i to svetloplave boje, dok korset gornji deo podseća na korale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Upravo ovim modelom haljine u aprilu se pohvalila Jelena Karleuša, koja je tokom boravka u Dubaiju uživala u šopingu sa ćerkama i u jednom trenutku snimila toaletu koja joj je posebno "zapala za oko". Srpsku pevačicu još uvek nismo videli u ovoj toaleti, a po povratku s odmora ponela je Versace komplet koji je takođe inspirisan morskim dnom.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Ovo, inače, nije prvi put da vidimo da Karleuša i Emili imaju sličan ukus — pevačica je prošlogodišnjoj proslavi svog 42. rođendana, nosila aksesoar za glavu kakav je manekenka imala na Met gali 2019. godine.
 

Jelena Karleuša, Emili Ratajkovski
foto: Instagram, Profimedia

 

makonda-tracker