i može i ume

TANGA FARMERKE ZA ŠETNJU? O, DA! Irina Šajk u neobičnom komadu u kom ne možemo da zamislimo NIKOGA osim nje

0

Nesvakidašnji modeli kakve obično viđamo na pisti mogu da izgledaju i prikladno i zabavno na ulici — ali samo ako ste ruski supermodel

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Irina Šajk jedna je od superslavnih lepotica koje su prošetale pistom na nedavnoj virtuelnoj reviji brenda Mugler (inače, jednoj od najinteresantnijih koju smo imali priliku da gledamo!).


Među brojnim modelima koje smo videli u okiru kolekcije za proleće i leto 2021. našle su se i nesvakidašnje tanga-farmerke koje na reviji nosila Bela Hadid, a Irina Šajk je sada pokazala da su one i te kako primenjive i u svakodnevnoj modi.

 

 

Dok je Bela na reviji nosila crno-plavu varijantu, Irina je pre nekoliko dana u Njujorku tokom šetnje sa ćerkom viđena u crno-belom modelu.
Farmerke rađene umetničkom tehnikom trompe-l'œil delo su dizajnera i kreativnog direktora modne kuće Mugler Kejsija Kadvoladera, koji je koristio recikliranu likru kako bi postigao efekat za kojim bi se baš svako okrenuo na ulici i koji na interesantan način naglašava obline. Iako to čuvenoj Ruskinji nije potrebno, ove pantalone čine da nose deluju duže, obline "oblije", a figura prosto očaravajuće!

 

Za njih je potrebno izdvojiti skoro 600 dolara, a Irina je kombinovala farmerke sa crnim asimetričnim bodijem čija cena iznosi 425 dolara.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Upotpunila je ovo izdanje naočarima za sunce italijanskog brenda Iliesteva, Burbery belom tašnicom sa srebrnim lancem, a tu su ravne cipele koje podsećaju na njene omiljene combat čizme. Naravno, ovako edgy izgled ne bi bio zaokružen da Šajkova nije svemu dodala kožnu jaknu iako je bilo pretoplo da bismo je videli na njoj!

 

 

 

makonda-tracker