nema kome ne stoji

JEDINI KOMAD ODEĆE KOJI ONA PONAVLJA: Džej Lo ima SAVRŠENU letnju haljinu i nosi je skoro punu DECENIJU

0

Jedna od najčešće fotografisanih žena planete svaki put kad izađe iz kuće izložena je stotinama pogleda i desetinama paparaca, pa je svaki njen autfit pažljivo planiran, ali ovog stare haljine ona ne može da se odrekne

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez spada u slavne dame koje mogu da se pohvale zavidnom kolekcijom elegantnih haljina, skupocenih torbi i, posebno, najluksuznije sportske odeće, ali uprkos tome postoji stari odevni komad koji, čini se, nikad neće napustiti njen skupoceni garderober.


U pitanju je jednostavna letnja haljina u kojoj se Džej Lo pojavila pre nekoliko dana u jednoj losanđeleskoj školi. Sastavljena je od nude gornjeg dela i lepršave bele suknje koja se širi već ispod grudi, a potpisuje je brend A.L.C.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Budući da ima A kroj, savršen je izbor za prikrivanje eventualnih nesavršenosti, a odličan je izbor i za vrlo visoke temperature, kada želite da pokrijete veći deo tela i sakrijete ga od sunca.

 

Pevačica se prvi put u njoj pojavila još davne 2012. godine, kad je izašla na rođendanski ručak s tadašnjim partnerom Kasperom Smartom.

 

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Ovu vrlo jednostavnu i praktičnu maksi-haljinu, koja pruža notu ženstvenosti i ležernosti, Džej Lo je ponela s prošivenom velom tašnicom martke Chanel. U skladu s duhom leta i opuštenosti kojim odiše ova toaleta, latino diva je odlučila obuje "Gučijeve" espadrile, a ova kuća je napravila i predimenzionirane naočare za sunce, od kojih se Lopezova retko odvaja.
 

 

makonda-tracker