očaravajuća

ROMANTIČNO, LETNJE, ŠIK! Ova plava haljina španske kraljice Leticije je sva modna inspiracija koja vam je potrebna

0

Supruga španskog kralja Felipea ponovo se pojavila u staroj odeći i pokazala da novo nije uvek najbolje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španski kralj Felipe VI i kraljica Leticija prisustvovali su pre nekoliko dana sastanku Fondacije princeze od Asturije u Kraljevskoj palati u Madridu.


U skladu s nešto višim temperaturama, kraljevski par opredelio se za formalan letnji stil: kralj je odabrao svetlosivo odelo koje je upotpunio svetloplavom kravatom, dok je njegova prelepa supruga izgledala očaravajuće u tamnoplavoj toaleti midi dužine. Reč je o haljini koju je Leticija od Španije nosila u septembru prošle godine, na otvaranju izložbe "Delib" u Nacionalnoj biblioteci Španije, a pre toga u amrtu 2018, na predstavljaju projekta Digitized.

 

Komad koji je toliko očarao nekadašnju novinarku, a danas jednu od najpopularnijih žena sveta jeste haljina od krepa koju potpisuje Bottega Veneta i koja ima upečatljiv vez u gornjem delu i efektan V izrez. Od grudi se širi u obliku slova A, a struk je naglašen tankom trakom koja se vezuje u mašnicu.
Svaki put kad je nosila ovaj model, Leticija ga je kombinovala sa crnom obućom i aksesoarima, a ovog puta izbor je pao na pismo-tašnu Astrud s potpisom Karoline Erere i klasične lakovane salonke brenda Magrit.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Što se tiče nakita, španska kraljica nosila je minđušice juvelirske kuće Gold & Roses i, kao i uvek, zlatni prsten Karen Holam.

 

Sve staro, sve vrlo elegantno i šik!

 

A evo kako je Leticija od Španije prošli put nosila ovu interesantnu haljinu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker