street style

MAJČINSTVO JE NJENOM STILU DODALO — UDOBNOST: Kraljica haljina Blejk Lajvli u najpraktičnijem prolećnom izdanju do sad

0

Šarmantna glumica poznata je kao neko ko je uvek odeven za desetku, a ne libi se da eksperimentiše i učini svoj stil zabavnim

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zvezda serije "Tračara" i niza uspešnih holivudskih filmova Blejk Lajvli u svakoj situaciji odevena j u skladu s prilikom i najnovijim trendovima, ali svemu daje sopstveni pečat na interesantan i zabavan način.


Tako je i s najnovijim izdanjem u kojem je Blejk usklikana, a reč je o maksi haljini u boho stilu koji je brend Chufy dizajnirao u kolaboraciji s jednim poznatim i pristupačnim brendom i koja je imnspirisana Majorkom. U pitanju je model s V izrezom koji se šiti ispod grudi, a Lajvlijeva ga je ponela s prugastim prolećnim mantilićem modne kuće Babaton, i to midi dužine. Kombinovala je ovaj stil s ravnim sandalama braon boje koje potpisuje Celine, a da svemu doda dašak glamura po kom je poznata postarala se uz pomoć neobične Louis Vuitton tašnice.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Otkad je postala mama, Blejk je pomalo modifikovala svoj stil, on je i dalje vrlo elegantan i šik u svim prilikama, ali glumica sada obraća pažnju na to da uvek ima više slojeva odeće, da obuća bude udobna, da je napravljena od prijatnih i laganih materijala, kao i da je vrlo pokretna u svakom autfitu dok obavlja brojne obaveze.

 

 

makonda-tracker