nota pirinejske tradicije

SVEDENO, ELEGANTNO, A INSPIRISANO — FLAMENKOM! Kraljica Leticija u najzanimljivijem letnjem kombinezonu do sad

0

Španska kraljica uspela je da unese dašak razigranosti i zabve u ozbiljan poslovni stil

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španski kralj Felipe VI sa suprugom Leticijom prisustvovao je pre nekoliko dana otvaranju Međunarodnog sajma trgovine u Madridu.


Kraljica Leticija od Španije, poznata po izuzetnom stilu, ni ovog puta nije razočarala modne znalce i fanove njenog načina odevanja, pa je uspela da spji nespojivo: ponela je zabavnu kombinaciju na ozbiljan način!

 


Španska kraljica odabrala je, naime, za ovu priliku beli kombizeon s vertikalnim volanima za koje modni portali pišu da su inspirisani flamenko haljinama, a reč je o delu brenda The IQ Collection koje nema rukave, u gornjem delu je vrlo komotno, dok je donji ravnog kroja. Njegova cena iznosi 134 evra, odnosno nešto više od 15.700 dinara, a napravljeno je od pamuka.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Kombinezon se zakopčava spreda, a Leticija ga je upotpunila crnim detaljima: ručnom torbicom Nine Riči, salonkama Manoka Blanika i jednostavnim crnim kaišem koji je naglasio njenu vitku figuru.

 

Tu je, kao i obično njen zaštitni znak: zlastni prsten Karen Holam, a od nakita je supruga Felipea VI nosila još samo minijaturne zlatne minđuše.

 

 

makonda-tracker