bez greške

OTMENO I ZABAVNO — TAKO TO RADE DAME! Evrovizijsko izdanje kraljice Maksime od Holandije obara s nogu modne znalce

0

Supruga holandskog kralja iznenadila je sve pojavivši se u zabavnoj evrovizijskoj YouTube emisiji

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Šarmantna Niki Tutorijals, jedna od voditeljki ovogodišnje Evrovizije, ovih dana ima svoju emisiju LookLab koju snima za YouTube i u kojoj neobavezno ćaska sa učesnicima takmičenja. Najgledanija do sad bila je epizoda u kojoj su Nikine gošće bile naše predstavnice Hurricane, koje su oduševile ovu čuvenu jutjuberku svojom opuštenošću i harizmom.

 

Sada je voditeljka priredila jedno veliko iznenađenje: na sofi prekoputa nje sedela je kraljica Maksima od Holandije!

 

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen


Povod za njeno gostovanje je manifestacija "Više muzike u učionici", koja se ovih dana održava širom Holandije i čiji je pokrovitelj upravo supruga holandskog kralja Vilema Aleksandera. Njeno visočanstvo došla je s dvoje mališana koji učestvuju u ovom projektu i ćaskala s Niki o muzici. Tako smo otkrili da kraljica Maksima voli roki pop iz osamdesetih, a Niki i ona usaglasile su se da je izvođačice iz Rusije i Srbije, iako pevaju na svojim maternjim jezicima, lako razumeti jer se poruka jasno širi i samo uz pomoć muzike. Ona je otkrila da je, kada je počela da uči holandski jezik (budući da je iz Argentine) slušala dečije pesmice kako bi zapamtila određene reči.


Holandska kraljica oduševila je gledaoce ovog intervjua svojim stilom: pojavila se u midi haljini kojom dominiraju zlatni tonovi, a prelivaju se i bele i sive nijanse. Reč je o elegantnoj toaleti dugih rukava, koje je kraljica Maksima kombinovala na vrlo interesantan način — s braon salonkama od prevrnute kože, a sve je začinila efektnim visećim minđušama u boji ćilibara.

 


 

makonda-tracker