(FOTO)

BESPREKORNO STILIZOVANA ZA POSETU MUZEJU: Prelepa Kejt Midlton opčinila London u još jednoj čudesnoj kariranoj haljini

0

Lepa vojvotkinja od Kembridža i jedna od najobožavanijih članova britanske kraljevske porodice, Kejt Midlton, u sredu je stigla u posetu jednom od svojih omiljenih muzeja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejt je studirala na koledžu istoriju umetnosti, te se sada uputila u muzej nedaleko od Kensigtonske palate — Muzej Viktorije i Alberta.

 

Kako su, usled pandemije virusa korona, brojne galerije i muzeji bili zatvoreni, sada je došlo vreme za ponovna otvaranja, te je vojvotkinja stigla da pogleda dve nove izložbe u ovom muzeju, koji je je po prvi put posetiocima otvorio vrata od decembra.

 

Kejt Midlton bila je savršeno stilizovana, po običaju. Ona je obukla haljinu jedne od svojih omiljenih modnih dizajnerki, haljinu Alesandre Rič, koja inače košta 1565 funti. U pitanju je crveni model, kariranog dezena. Haljina ima interesantnu kragnu, blagi V-izrez, na kopčanje je, a lagano se širi od bokova naniže.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Kejt je inače poznata kao neko ko obožava midi-haljine, te joj ovakva besprekorno pristaje. Ipak, ova haljina pripada kolekciji proleće/leto 2020, pa je u međuvremenu rasprodata, iako Kejt po prvi put vidimo u njoj. 

 

Ukombinovala ju je sa nezaobilaznom crnom zaštitnom maskom, clutch torbicom crne boje, ali i elegantnim cipelama sa visokom potpeticom koje potpisuje Dženifer Čamandi

 

 

makonda-tracker