ovo još nismo videli

NEKOME NEODOLJIVO, NEKOME — BIZARNO: Prva dama Amerike ume da privuče pažnju stilom na VRLO neobičan način (ANKETA)

3

Supruga američkog predsednika Džoa Bajdena ponovo je u podstakla komentare na društvenim mrežama svojim modnim odabirom, ali ovog puta je nešto ukralo slavu čak i mini-haljini

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Džil Bajden često se upoređuje sa svojom prethodnicom Melanijom Tramp po mnogim stvarima, a posebno po stilu.


Bajdenova, takođe, neguje poslovni stil, a iako ne ostavlja bez daha tako često kako je to činila bivša slovenačka manekenka uvek je odevena u skladu s prilikom. Zbog činjenice da obožava mini-suknje i mrežaste čarape, ona je više puta kritikovana na društvenim mrežama, kako zbog njenog položaja, tako i zbog činjenice da uskoro slavi 70. rođendan. Bajdenova se ne opterećuje komentarima dušebrižnika, pa samopouzdano nisi sve što poželi i izgleda sjajno, a ovog puta je pomerila granice kada je reč o personalizovanim komadima.


Ona je, naime, prilikom posete jednoj srednjoj školi u Zapadnoj Virdžiniji ponela vrlo zanimljiv aksesoar. Supruga Džoa Bajdena posetila je ovu školu u okviru rada humanitarne organizacije "Spasite decu" jer ovih dana u njoj obavlja vakcinacija maloletnika. Tim povodom je govorila holivudska glumica Dženifer Garner, ali su svi pogledi ipak bili uprti u prvu damu Džil Bajden.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Ona je izgledala sjajno u strukiranoj mini-haljini bele boje koju je naglasila svetloroze blejzerom, obula je slingback cipele modne kuće "Dior" sa svetnim dezenom. Ipak, najinteresantniji deo ovog autfita je torbica — personalizovana "Valentinova" tašna od braon kože koju krase inicijali Džil Bajden i crteži njenih kućnih ljubimaca Čempa i Mejdžora.

 

 

Predsednik i njegova supruga često pokazuju koliko uživaju u prijateljstvu sa svojim nemačkim ovčarima, a ovaj simpatični dokaz ljubavi nije po svačijoj volji. Ako pitate tviteraše, oni ne mogu da se dogovore je li ova tašna razlog da se raznežimo ili je pomalo bizaran detalj. Šta vi mislite?

 

 

 

makonda-tracker