bez greške

ČAK NI NJEN SPORTSKI STIL NIJE KAO VAŠ: Irina Šajk bacila Njujork na kolena u prolećnom autfitu koji ćemo dugo pamtiti

0

Jedna od najlepših Ruskinja i stanovnica Njujorka u poslednje vreme ne šeta tako često pistom jer je posvećena ćerkici Lei, ali čak i njene svakodnevne odevne kombinacije dostojne su modne revije

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk (34) proteklih godina pozira baš kada joj je stalo do nekog posla, a odaleko češće je viđamo na paparaco fotografijama koje nastaju na Menhetnu dok ide u školicu po ćerku Leu de Senu.


Jedna od najlepših žena planete, očekivano, čak i u ovim svakodnevnim i ležernim situacijama izgleda spektalularno, a njen stil odiše glamurom kakav se retko viđa na ulicama, pa makar to bile i njujorške. Juče je slavna Ruskinja uslikana u prilično zanimljivom prolećnom autfitu — ona se odlučila za komplet s nastao u saradnji luksuznog brenda Moschino sa sve popularnijom londonskom kućom Palace Skateboards. U pitanju je spoj pantalona i košulje iz kolekcije za jesen i zimu 2020/21, koji krasi efektno šarenilo, zanimljivi crno-beli printovi i logotip čuvenog italijanskog brenda. kombinovala ga je s belim krop-topom koji je otkrio ravan stomak i upečatljivom ogrlicom, a budući da se u mnoštvu boja našla i narandžasta, Irina je ponela minijaturnu tašnicu boje cigle.


Šajkova je tome dodala i bele patike za trčanje i retro naočare za sunce, a iako u Americi više nije obavezno nositi masku na otvorenom manekenka je ponela i šarenu zaštitnu masku brenda Barrière, za koju je izdvojila 15 dolara.
 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker