tako se to radi!

KAPUT-HALJINA, UDOBNE ŠTIKLE I — ŠIROK OSMEH: Kejt Midlton se na posao vratila u velikom stilu!

1

Princ Vilijam i njegova lepa supruga najavili su brz povratak na posao nakon sahrane vojvode od Edinburga, pa niko nije iznenađen što su oni već "na terenu"

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska kraljevska porodica u periodu je žalosti zbog smrti princa Filipa, supruga kraljice Elizabete II i vojvode od Edinburga, koji je sahranjen minulog vikenda.


Ipak, kao što je princ Vilijam istakao u svom obraćanju medijima nakon smrti njegovog deke, život se nastavlja i za članove britanske kraljevske porodice povratak na posao je obaveza, pa su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža već ponovo aktivni.

 


Tako je par već juče posetio vazduhoplovne kadete u Londonu, u čast princu Filipu i njegovoj vojnoj službi.


Za ovu priliku princ Vilijam odabrao je navy sako, dok je Kejt Midlton izgledala očaravajuće u crnoj kaput-haljini modne kuće Dolce & Gabbana, a reč je o military modelu s dvorednim kopčanjem i zlatnim dugmićima. Vojvotkinja je nosila komad koji prekriva kolena, a kombinovala ga je sa svojim starim salonkama s blok-petom, koje su vrlo zgodne kada morate duže da budete na štiklama, kao i za neravan teren s kakvim su se Vilijam i Kejt susreli ovog puta. Midltonova je uz to ponela crnu pismo-tašnu, biserne viseće minđuše i svoj čuveni verenički prsten.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Par je bio odlično raspolože n i ljubazno je razgovarao sa svima s kojima su se susreli, a dok su boravili na otvorenom nisu nosili zaštitne maske.

 

 

makonda-tracker