izgledaćete fantastično

SVIMA STOJE I NIKAD NE IZLAZE IZ MODE: Ovi odevni komadi su najpametniji način da potrošite novac ove sezone

0

Svaka dama uvek je u potrazi za komadima garderobe koji će joj pristajati, učiniti figuru vitkom i koji su u trendu. Izdvojili smo 6 predloga koji su upravo takvi - praktični, mogu se nositi u svakoj prilici i ne izlaze iz mode.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Košulja sa karnerima na prugice je komad koji će zasigurno dati notu sofisticirane nežnosti vašem celokupnom izgledu. Odlično ćete je kombinovati sa bukvalno svim donjim delovima koje imate u ormaru, od džinsa preko svih vrsta pantalona do bilo koje suknje. Obožavaćete je, jer ćete privlačiti pažnju i uvek ćete izgledati interesantno. Materijal: pamuk sa elastinom.

 

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.290 rsd.

 

Ljubav i moda
foto: Promo

Bluza sa falticama je odličan saveznik u svakodnevnim odevnim kombinacijama. Veoma dobro i lagano se uklapa sa džinsom i drugim predstavnicima casual fazona, ali isto tako i sa poslovnim komadima kao što su cigaret pantalone ili suknje. Bež boja je must have u svakom trenutku, jer predstavlja odličan temelj za nadogradnju.


Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 1.290 rsd.

 

Ljubav i moda
foto: Promo

Klasična košulja je komad garderobe koji je obavezan u svakom ormanu. Na raskopčavanje, ukrašena kristalnim dugmićima i mašnom oko okovratnika, fantastično se uklapa u sve aktivnosti i sve odevne predmete. Odlično se kombinuje sa džinsom, pantalonama i suknjama. Prijatna je i udobna, teget boje, od poliestera. Idealna je za posao i ostale svakodnevne prilike.
Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.990 rsd.

 

Ljubav i moda
foto: Promo

Elegantna bluza u boho stilu kraćeg je kroja i idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom.

 

Dodatak volana na rukavima daje joj veoma aktuelni boho fazon. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer pruža fenomenalan osećaj.

 

Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

 

Ljubav i moda
foto: Promo

Lepa i elegantna haljina od raskošnog muslina, jednostavnog i efektnog kroja, fantastično naglašava atribute. Gornji deo je na preklop, rukavi su ¾, a struk je naglašen pojasom od istog materijala, na vezivanje. Donji deo je blago lepršav, sa volanom.Ovu haljinu ćete obožavati, jer ćete je veoma lako kombinovati i nositi u svakoj prilici!


Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

 

Ljubav i moda
foto: Promo

Blejzer sa diskretnim volanima fantastičan je komad u svim prilikama, na svim mestima i u svim godišnjim dobima. Odlično ukrojen i savršeno praktičan, daće vašem outfitu notu finoće i otmenosti, u kojoj god situaciji da se nalazite.

 

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.790 rsd.

 

Ljubav i moda
foto: Promo

* Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.

makonda-tracker