(FOTO)

BESPREKORAN STAJLING ZA DAN U PARIZU: Brižit Makron OČARALA modni svet u haljini i cipelama s potpisom slavne modne kuće

1

Francuski predsednik i prva dama Emanuel i Brižit Makron u goste su primili ukrajinskog predsednika i prvu damu, a Brižit je za ovu dužnost i priliku odabrala fenomenalnu odevnu kombinaciju sa potpisom svoje omiljene modne kuće Luj Viton.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako to obično biva kada je Brižit Makron u pitanju, držala se proverenih modnih recepata, pa je obukla nijansu koja je za nju klasika: tamnoplava boja. Brižit je ponela haljinu dužine do iznad kolena, ravnog kroja, sa potpisom Luj Vitona, a dominantan motiv je njihov logo — u obliku cveta sa četiri lista koji okružuju kontrastne nijanse narandžaste i bele.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Štikle sa potpisom iste modne kuće odlično su se uklopile uz ovu haljinu kakvu bi rado kopirale mnoge dame, a dopašće se i onima koji i ne vole visoke potpetice! 

 

Cipele su u beloj i tamnoplavoj boji, imaju dva tanka kaišića, a izuzetno su ženstvene i efektne. Dobra stvar detalja u vidu kaišića jeste ta što čine ovaj model stabilnijim za hodanje, a elegantne su i prigodne za hodanje!

 

 

makonda-tracker