po uzoru na influenserke

OVAKO OSTAVLJAJU NAJJAČI UTISAK: 3 načina da u kožnoj jakni izgledate kao SUPERTRENDI devojka ovog proleća

1

Street style je decenijama maltene nezamisliv bez jakne od kože koja u prelazno vreme omogućava vrlo trendi izdanja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najjednostavniji način da svoju odevnu varijantu podignete na viši nivo bez previše truda i promišljanja jeste da joj dodate kožnu jaknicu!


Kratak, efektan, savršean za promenljivo prolećno vreme, ovaj modni klasik lako se uklapa u različite stilove, a trendseterke obično biraju ovakve kombinacije.

 

Sastavite jednobojnu kombinaciju koja se pamti

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Možete poneti svoju omiljenu prolećnu jaknu sa crnim farmerkama i majicom ili, kao Lejdi Gaga, s helankama i kratkim topom, a u svakom slučaju utisak će biti sjajan. Ipak, budite oprezni, ukoliko imate kožnu jaknu crvene, plave ili žute boje, izaberite komade različitih nijansi iste boje pri formiranju ove kombinacije da ne biste izgledali dosadno. 


Dodajte prolećnoj haljini edgy izgled

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Bez obzira na to birate li maksi haljinu cvetnog dezena ili jednobojni mini model, kombinovanje s kožnom jaknom daće vašem izgledu jednu sasvim novu dimenziju i pokazati koliko se vešti u spajanju naizgled nespojivih stilova.


Nosite kožnu jaknu s farmerkama

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Kao ultimativni street style komad, kožna jakna obično se nosi sa džinsom i tako pravi savršen urbani i trendi look za prolećne dane. Mogućnosti su razne: kombinujte jaknu s pocepanim pantalonama od teksasa, sa skinny i vrećastim modelima, s pantalonama s tregerima, kombinezonima, teksas haljinama...

 

Dodajte tome bele patike ili zatvorene espadrile i oversized torbu i izgledaćete fantastično!

 

 

 

makonda-tracker