inspiriše

GRIMIZNO, ŽENSTVENO, NADMOĆNO! Španska kraljica Leticija će vas hipnotisati kombinacijom u kojoj se ne zna šta je lepše

0

Odeća, cipele, torba... Ne znamo gde pre da gledamo!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga španskog kralja Felipa VI još jednom je pokazala zašto spada u najbolje odevene žene današnjice — smelija je nego Kejt Midlton, maštovitija nego Megan Markl i spremnija za eksperimente nego Melanija Tramp, a uvek je odevena i u skladu s prilikom i očaravajuće!


Tako je bilo i juče, kada je Leticija od Španije (48) prisustvovala jednom događaju održanom povodom 90. godišnjice otkad su žene u Španiji dobile pravo glasa i u čast političarki i aktivistkinji Klari Kampoamor Rodrigez. Ona je za ovu priliku odabrala žensko odelo koje nosi potpis španskog dizajnera Roberta Torete. Reč je o odelu koje je kraljica Leticija već nosila nekoliko puta (deo je Toretine kolekcije za jesen i zimu 2017/18) i koje se sastoji od pantalona dužih nogavica s kratkim izrezima i strukiranog sakoa dugih blejzera.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Španska kraljica ponela je ovaj efektan model s košuljom identične grimizne nijanse crvene boje, čime je postigla efektan monohromatski izgled, posebno jer je svemu dodala obuću iste boje. Tu su jednostavne crvene salonke, ali i nešto veća pismo-tašna Karoline Erere s printom u dezenu zmiske kože. Kraljicija nije poznata kao neko ko se preterano razmeće ni kada je reč o nakitu, pa je ponovo ponela samo sićušne zlate alkice i svoj prepoznatljivi prsten Karen Holam.

 

 

 

 

makonda-tracker