iznenadićete se

DOBRO POGLEDAJTE OVU MAJICU: Irina Šajk u trendi kombinaciji S PORUKOM oduševila i modne znalce i američku javnost

0

Po svemu sudeći, ovo nije samo lepa i udobna odevna varijanta za svaki dan...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proteklih dana, Irina Šajk (35) je ponovo bila na meti objektiva, a po svemu sudeći ona je rešila da iskoristi ovu činjenicu kako bi uputila poruku!


Juče je manekenka viđena u Njujorku u šetnji sa ćerkom Leom de Senom (4), a medije je, kao i obično, posebno zainteresovao njen stil. Lepa Ruskinja odabrala je shearling jaknu u pilotskom stilu, farmerke ravnog kroja napravljene od svetlog džinsa i jedan iznenađujući komad. Naime, u trenutku kad svet polemiše je li američka javnost bila korektna prema pop zvezdi Britni Spirs i dok deo njenih fanova pod parolom "Oslobodite Britni" pokušava da izvrši pritisak kako bi se ona rešila starateljstva i kontrole njenog oca nad životom i karijerom, Irina Šajk je ponela majicu s likom čuvene pevačice! U pitanju je obična tamna majica s aplikacijom na kojoj je jedna starija fotografija Britni Spirs, a Irina je prošetala u njoj ležerno noseći kaficu.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Manekenka je kombinovala tamnobraon jaknu sa svetlobraon kratkim čizmama sa štiklom i malom kožnom tašnom braon boje, dok je u drugoj ruci držala ručicu svoje ćerke. Kao i obično, Irina je nosila efektan nakit, a ovog puta se opredelila samo za dva lančića.

 

 

makonda-tracker