jeftino i prelepo

SUPTILAN, A EFEKTAN NAKIT: Ulepšaće svaku kombinaciju i dati pečat celokupnom izgledu, a ne košta više od 500 dinara!

0

Smislila si fantastičnu odevnu kombinaciju, ali gledaš se u ogledalu i nešto ti fali... aksesoar! On mora biti suptilan, a primetan, ali opet da ne „proguta“ celu tebe, već da naglasi baš ono što želiš.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Takvi aksesoari neophodni su svakoj dami. U nastavku teksta možeš videti baš takav nakit – suptilan, a efektan, unikatan jer je ručno urađen od najfinijih materijala.

 

Black clover narukvica izrađena je od pamučnog kanapa i priveska u obliku deteline. Može da se podešava i prati veličinu Vašeg ručnog zgloba. Slaže se uz svaki outfit: poslovni, večernji, šik... Upakovana je u finu, elegantnu kutiju, pa je prikladna i kao divan poklon dragoj ženskoj osobi. Za samo 490 rsd možete je poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Frida nakit
foto: Promo

Black hearts narukvica od pamučnog je kanapa i perle u obliku srca. Može da se podešava i prati veličinu Vašeg zgloba. Slaže se uz svaki outfit, tako da bez nje nećete moći da zamislite izlazak iz kuće. Upakovana je u finu kutijicu, tako da može da posluži i kao prelep poklon vama dragoj ženskoj osobi.


Za samo 490 rsd naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

 

Frida nakit
foto: Promo

 

Romantic heart ogrlica rađena je od Murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Tehnika izrade ovih privezaka zove se Milion cvetova, iliti Milion Flores. Murano staklo je mozaički proizvod koji ima cvet, zvezdu, krug ili ovalni ornament različitih nijansi u svom preseku. Vodeći je izvozni proizvod Venecije i najpoznatije je staklo u Evropi.


Dužina Romantic heart ogrlice je 20cm, a privezak je bele boje u obliku srca sa šarenim cvetovima na sebi.


Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

 

Frida nakit
foto: Promo

Sea Medallion ogrlica takođe je urađena od murano stakla i voskiranog kvalitetnog kanapa. Dužina ogrlice je 20 cm. Privezak je nebo plave boje sa šarenim cvetovima na sebi. Ogrlice su prikladne za svakodnevno nošenje jer daju odeći vedrinu, a osobi koja je nosi lični pečat.


Sea Medallion naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

 

Frida nakit
foto: Promo

 

Med minđuše imaju jednu malu belu bisernu kuglicu, jednu sivu kuglicu ispod i providni kamenčić med – braonkaste boje na kraju. Elegantne su, za svaku priliku, maštovite i dobro se uklapaju uz svaki drugi nakit. Upakovane su u prelepu kutiju i mogu poslužiti i kao odličan i zahvalan poklon svakoj dragoj dami.


Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

 

 

Frida nakit
foto: Promo

Stena minđuše su u zlatno braon boji, sa belom bisernom kuglicom na vrhu i zlatnom kuglicom ispod nje. Na kraju je braon kamenčić sa crnim reljefom. Upakovane su u kutijicu koja prati nijanse modela, pa mogu biti fantastičan poklon za vašu dragu damu.


Naručite ih OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 490 rsd.

 

 

Frida nakit
foto: Promo

 

Celokupan asortiman predivnog nakita pogledajte klikom OVDE.

makonda-tracker