pronađite sličan model

I DA JE NISU PREPOZNALI, SVI BI GLEDALI SAMO NJU: 4 para BELIH ČIZAMA kojima je Irina Šajk protresla Njujork

0

Kraljica uličnog stila i ruska manekenka proteklih nedelja često je nosila obuću bele boje, a neke čizme je, nesvojstveno sebi, ponavljala

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Jedna od zvanično najlepših žena sveta Irina Šajk spada i u najbolje stilizovane, a kako je u poslednje vreme češće viđamo na ulicama Njujorka dok uživa sa ćerkom Leom de Senom nego na modnim pistama, nemoguće je ne primetiti Irinin svakodnevni stil.


Iako je modnim revijama uglavnom viđamo u najestravagantnijim i najneobičnijim odevnim varijantama, Irina za potrebe obavjanja obaveza po gradu bira svedene i jednostavne komade. Njen trik je, međutim, u mudrom kombinovanju, ali i smelosti da ponese statement komade. Nekad su to upečatljivi teddy kaputi, nekad efektan nakit, a sve češće to čini obućom bele boje. Štaviše, samo proteklih sedmica Irinu Šajk videli smo u čak četiri para belih čizama!

 


Najnovija Irinina ovakva obuća su bele čizme preko kolena koje su vrlo uske, krasi ih crno i ravan đon, a nose potpis brenda Bottega Veneta. Manekenka ih je ponela sa sivim helankama, kariranom košuljom i sivim kaputom i odličan su način da se "razbije" sivilo njene odevne kombinacije i doda tek dašak seksepila.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Nešto ranije, ona je ponela bele čizme do kojena koje imaju višu, ali stabilnu potpeticu, a poslužila se obućom kao statement detaljem da začini  monohromatski stil, budući da je bila odevena u crnu boju. Odličan dodatak je crno-bela mini-tašna sa zebrastim dezenom.

 


Nešto ranije videli smo Irinu u čizmama bele boje i crnog đona koje sežu do kolena, a posebno su upečatljive zbog crnih pertli duž čizme. Ovaj crno-beli kontrast manekenka je mudro spojila s prugastom crno-belom rolkom, dok je ostatak odeće crn.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Jedan od Irininih zapaženijih modnih izbora u poslednje vreme svakako je spoj laputa boje lavande i farmerki, koje je dopunila majicom s aplikacijom i čizmama Stjuarta Vajcmana — belim gležnjačama s, ponovo, crnim đonom, i umetnutim crnim lastišem za lakše obuvanje, pravim klasikom među kratkim čizmama. Njih je ponovo ponela s pantalonama od svetlijeg džinsa i tankom bajkerskom jaknom.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 


 

 

 

 

makonda-tracker