biće hit

TREND KOJI SU ŽENE JEDVA ČEKALE: Prelepe i praktične torbe koje će preplaviti ulice Beograda, Pariza, Madrida...

1

Mini-tašna je uvek simpatičan detalj, ali ako želimo zaista da se osećamo prijatno i spremne za sve potrebna nam je supersized torba. Srećom, one će biti hit proleća!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U 2021. godini vodićemo se parolom more is more.


Prethodne dve godine svedočili smo trendu mikro i nano tašni koje su doneli Jacquemus i Fendi. Ipak, za sezonu jesen/zima 2021. modni dizajneri predviđaju njihov potpuni opozit — supersized torbe, piše Elle.

 

I dok se čini da je zbog pandemije ovaj aksesoar, zajedno sa štiklama i večernjom odećom, pao u zaborav (osim kad je u pitanju ceger, koji je doživeo svoj modni vrhunac), vreme je da počnete da skidate prašinu s tašni koje su čekale svoje bolje dane. Ako zavirite malo dublje u svoj orman, verovatno ćete pronaći svoj nekadašnji primerak ogromne torbe, koju ste nekad obožavali da nosite jer je praktična, funkcionalna i stajliš.

 

Ako pogledate dizajnerske prezentacije za jesen i zimu 2021, videćete da je trend supersized torbi nemoguće ignorisati. Jednostavno je — on je zaposeo skoro sve kolekcije, počevši od brenda The Row, na čelu sa sestrama Meri Kejt i Ešli Olsen, koje su prikazale nove dimenzije minimalističkih tašni. Khaite je ovaj aksesoar pozicionirao u sam fokus modne kampanje. U pitanju su velike maslinastozelene i crne kožne tašne posvećene it poslovnim devojkama. Verzija brenda Tod je ekscentričnija — sa udubljenjima na vrhu, kako bi nalegle tačno ispod ramena.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Simon Miller egzotične tašne za jesen/zimu 2021. su toliko velike da bukvalno možete da ih obučete na sebe. Naravno, da se već nalaze u ormanu svih trendseterki.


A da je Meri Popins bila inspiracija modnim kućama Marni i Sunnei, nesumnjivo je. Od onih retro do najurbanijih, u njihove torbe možete da spakujete bukvalno sve: laptopa, neseser, patike za trening, i druge potrepštine.

 

Da li ćete se odlučiti za klasičan ili neobičan primerak supersized tašne?

 

 

makonda-tracker