neodoljivo

KAKVA MAJKA — TAKVA ĆERKA! Irina Šajk i njena mezimica očarale Soho stajliš izdanjima, ali Lea ponovo odnosi pobedu

1

Ruska manekenka i njena ćerkica viđene su na Menhetnu tokom šetnje u susret Leinom četvrtom rođendanu i ponovo oduševile sve

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supermodel Irina Šajk (35) i glumac Bredli Kuper (46) proslaviće predstojećeg vikenda rođendan svoje ćerkice Lee, a dok obavljaju poslednje pripreme poznata mama i njena devojčica izgledaju neodoljivo!


Njih dve su viđene u Menhetnu u vrlo trendi izdanjima, a atraktivna Ruskinja odabrala je za ovu priliku ravne čizme preko kolena u beloj boji, ali sa crnim đonom, potom svetlosive helanke, kariranu košulju i elegantan kaput. Lea de Sena ponovo je, međutim, privukla više pažnje i od jedne od zvanično najlepših žena planete, zahvaljujući cipelicama s animal printom, roze čarapama, haljinici s tilom i simpatičnoj roze bomber jaknici.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Ako ste pomislili "kakva mama — takva ćerka", niste pogrešili, jer je i sama Irina nedavno otkrila da je Lea njena umanjena verzija.


To je kao da imate svoj odraz. Ona je mini-ja — rekla je manekenka početkom meseca za The Sunday Times Style.


Šajkova je, inače, nedavno ispričala i da njena ćerkica ide na časove ruskog jezika, koji njen bivši verenik i Lein otac Bredli Kuper ne razume.


Lea zna da tata ne priča ruski, pa mu ponekad prevodi s ruskog na engleski — rekla je ona ponosno i kroz smeh za Page Six.

 

 

makonda-tracker