ZA KRALJICE PRELAZNOG PERIODA

STOJE SJAJNO SVAKOJ ŽENI, U SVAKOJ PRILICI! Nabavite bar jednu ovakvu haljinu pre proleća i imaćete stil za desetku

0

Lako se kombinuju, nema figure kojoj ne laskaju, viđamo ih i u ležernijim i u formalnim situacijama i tako su lepe!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Košulje-haljine, nekada davno rezervisane samo za džins, proteklih nekoliko sezona potpuno su zavladale svakodnevnim stilom, a sve češće ih viđamo u svečanijim ili čak poslovnim kombinacijama.


Vreme teksas haljina na kopčanje nije prošlo — i te kako su popularne, ali ovaj model uveliko se pravi od lana, viskoze i brojnih drugih materijala i sve su popularnije u toplim mesecima. One su vrlo zahvalne za kombinovanje i tokom jeseni i zime, a odlično izgledaju s čarapama u boji kože i upečatljivim kratkim čizmama, naročito ako ih naglasite efektnim pojasom. Ipak, u prolećnoj sezoni su apsolutni hit!

 

Najbolji izbor su za prelazni period: kombinujte ih s kožnom jaknicom ili klasičnim trenčom i dobićete sjajan aprilski look, spojite ih s polo džemperom i bićete kraljica martovske mode!


Ponuda košulja-haljina je ogromna i proizvođači se utrkuju da ugode svim ukusima i stilovima, pa možete pronaći i vrlo romantične i nežne modele, kao i one grublje i namenjene ponajviše praktičnosti i udobnosti, ali i sportske varijante.


Ovo su modeli koje smo videli na poznatim damama u proteklom periodu i koji su na nas ostavili najsnažniji utisak.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 


 

makonda-tracker