VOJNIČKE ČIZME, OTKAČENA JAKNICA!

I ONI KOJI JE NISU PREPOZNALI OKRETALI SU SE ZA NJOM: Irina Šajk hipnotisala Njujorčane vrlo trendi zimskom kombinacijom

0

Ruskinja se, očekivano, odlično snalazi u zimskoj sezoni!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuvena manekenka iz dana u dan nas oduševljava neočekivanim modnim izborima koje sjajno kombinuje


Ruska lepotica Irina Šajk svakodnevno ostavlja sjajan utisak svojim modnim odabirima, a posebno je zanimljivo odevena u hladnijim danima!


Manekenka nam je ove sezone pokazala desetine uzbudljivih i maštovitih spojeva i različite stilove, a sada je oduševila street style varijantom koja se lako kopira.


Paparaci su zatekli Irinu u društvu ćerkice Lee, koju je dobila s holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom, a ponosna mama odabrala je za ovaj povrata iz školice ravne combat čizme crne boje koje su ukrašene zlatnom šnalicom u obliku zihernadle i crne skinny pantalone. Tu je i statement komad kojim je nesumnivo skrenula na sebe pažnju i onih koji je nisu prepoznali — perjanu sportsku i kratku jaknu zebrastog dezena, kao i beanie kapica i naočare za sunce. Najinteresantniji detalj je, međutim, mini-tašna u stilu devedesetih, od koje se Irina retko odvaja u poslednje vreme, a koju krasi, takođe, zebra print.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker