stajling poznate trudnice

DAJANIN ZLATNI SAT, HALJINA OD 350.000 DINARA: Megan Markl prvi put u javnosti od objave trudnoće ― i SVE je SKUPOCENO

2

Trudnoća lepe Megan Markl, supruge princa Harija, jedna je od tema u svetu o kojoj se najviše govori i piše, a sada se po prvi put pojavila javno otkako je obelodanila da je u blagoslovenom stanju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Markl i princ Hari podelili su prelepe vesti o Meganinoj drugoj trudnoći, i to baš 14. februara, na dan kada je i princeza Dajana otkrila da je trudna sa drugim sinom ― upravo Harijem.

 

Njih dvoje pojavili su se u javnosti prvi put nakon ovog događaja, i to putem video-snimka koji su usnimili u svom domu u Kaliforniji, gde su govorili o producentskoj kući Archewell Audio, koju su osnovali krajem prošle godine, a koja će stvarati podkaste isključivo na striming servisu Spotify.

 

Ipak, veliku pažnju privukao je upravo Meganin stajling za ovo javno istupanje! Ona kao da je pokušala da prikrije trudnički stomak elegantnom haljinom kroja, sa potpusom Oskara de la Rente.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Megan više ne brine o tome koliko novca troši od kraljevskog budžeta, pa, tako, kupuje skupe odevne komade bez griže savesti! Njena haljina se prodaje po ceni od skoro 350 hiljada dinara.

 

 

Megan je nosila i skupoceni nakit: zlatni Kartije sat koji je nekada pripadao princezi Dajani, ali i luksuznu narukvicu sa potpisom istoimenog brenda.

 

 

makonda-tracker