MODNA INSPIRACIJa

4 STREET STYLE KOMBINACIJE ZA MANJE OD MINUTA: Ana Ivanović oduševila obožavateljke predlozima za prelazni period

2

Uvek besprekorno odevena srpska sportistkinja napravila je malu modnu poslasticu za svoje pratioce na Instagramu

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović poznata je po izuzetnom stilu, koji je uvek u skladu s najnovijim trendovima, ali i odmeren i s pravim balansom kada je u pitanju isticanje figure.


Popularna sportistkinja iz dana u dan oduševljava svoje pratioce na Instagramu, naročito ženski deo, svojim modnim odabirima, pa smo videli kako ona zamišlja idealnu kombinaciju za noćni izlazak sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, kako izgleda kad se sprema za trening, a kakav stil bira za opuštanje uz knjigu ili igru sa sinovima Lukom i Leonom.

 


Sada je Ana priredila pravu poslasticu zaljubljenicama u modu koje je prate i snimila simpatičan video u kojem je promenila četiri odevne varijante, od kojih sve možemo da zamislimo na svetskim modnim portalima kao predloze za street style kombinacije. Najpre nam je pokazala vrlo ležeran spoj farmerki od svetlog džinsa, belu običnu majicu, maslinastozelenu košulju i bež patike za trčanje, a potom šik kožne pantalone, sivi džemperak i kratke čizme s blok-petom. Zatim je Ana obukla umereno elegantan spoj drap pantalona ravnog kroja s klasičnom belom košuljom i patikama iz prve varijante. Na samom kraju snimka vidimo je u romantičnom spoju svetle košulje s floralnim motivima, belim pantalonama, klasičnom trenču i patikama.

 

1 / 4 Foto: Instagram


Kada bi se samo presvlačenje obavljalo ovako brzo i u stvarnosti, haha. Nadam se da vam se sviđaju autfiti — poručila je naša Ana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

 

makonda-tracker