već imamo promašaj godine

DONJI DEO OVE FOTOGRAFIJE JE MODNI HOROR: Devojke uzdišu za njenim ormanom, ali slavna trendseterka je sad TEŠKO omanula

0

Glumica poznata po izuzetnom stilu napravila je, verovali ili ne, ogromnu modnu katastrofu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zvezda serije Seks i grad Sara Džesika Parker spada u najbolje odevene žene sveta i mediji budno prate svaki njen korak i modni odabir, pa ne čudi što je nesvakidašnja kombinacija koju je ponela danas munjevito preplavila internet.


Glumica je uslikana ispred prodavnice cipela SJP Collection, koja pored predstojeće nove sezone kultne serije trenutno okupira najviše njene pažnje, a Parkerova je mnoge iznenadila svojim izborom odeće.


Naime, ona se pojavila u cvetnoj teget haljini koju je obukla preko "prskane" košulje u pastelnim nijansama, smeđem kaputu, lila Guči dokolenicama s ružičastim dezenom i crvenim salonkama. Svemu tome dodala je dezeniranu zaštitnu masku i glomazni crni ranac.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Svi ovi komadi pojedinačno izgledaju sjajno, ali na prvi pogled zajedno — ne idu. Zbog toga je Sarina odevna kombinacija naišla na loše reakcije i komentare korisnica društvenih mreža, ali je modni portali ne kude previše. Izgleda da je godinama izvanrednog stila ipak stekla kredit da može da joj se oprosti i poneki neuspeo eksperiment! Zar ne?

 

 

makonda-tracker