nije uvek udoban, ali izgleda sjajno

DA LI BISTE NOSILI OVAKO NEŠTO? Kim Kardašijan i Milica Pavlović OBOŽAVAJU ovaj trend, a i "Guči" mu je rekao DA

0

Najnoviji trend isprva nije bio po svačijem ukusu, ali je postepeno zavladao i danas je vrlo popularan, naročito među poznatim devojkama

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ovaj materijal se odavno upisao na listu trendova. Međutim, veoma je sporan i to zbog pitanja da li je u raskoraku sa dobrim stilom, kada i kako ga treba nositi. Sve je to dosta problematično i kada su u pitanju i haljine i pantalone i suknje i obuća pa i čarape od lateksa koje pevačica Milica Pavlović baš voli da nosi.


Verovatno znate da Kim Kardašijan Vest obožava lateks, nedavno je i pokazala koliko je teško obući kombinezon od ovog materijala, a onda se ponosno prošetala u njemu. To, međutim, nije prvi put da je vidimo u ovom materijalu — često ga je nosila prošle godine, a pre nekoliko godina je sve oduševila svojim provokativnim lateks izdanjem na Met gali.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Sija lateks i na Milici Pavlović, i to u formi čarapa. Doduše, pevačica je ovaj materijal odabrala za spot, a ponela je u jednoj sceni crne čarape koje je kombinovala s rukavicama.

 

Na pevačici u drugoj sceni vidimo prilično ekstremnu varijantu, jer je lateks čarape u boji kože kombinovala s mrežastim unihopom.

 

Milica Pavlović
foto: Youtube Printscreen

Neki ovaj lateks detalj ocenjuju kao bizaran trend, dok se nekima veoma dopada jer izgleda zavodljivo. Spornom materijalu je 2017. veliko "da" rekla prestižna modna kuća "Guči" koja je promovisala latekst sandale i to crno-crvene i u kombinaciji nude i crvene boje.

 

 

Dopada li se vama ovaj trend?

 

 

makonda-tracker