LAKO SE KOMBINUJU

SAVRŠENE ZA DNEVNI IZLAZAK NA KAFU: Mila Kunis u jednostavnim patikama koje poznate ličnosti OBOŽAVAJU

0

Najavljuje li glumica da je era klasičnih belih patika iza nas?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada želite da stavite obuću u drugi plan i istaknete ostatak stajlinga, obično ćete odabrati jednostavne patike bele boje, koje su večiti hit, naročito u letnjim mesecima. Ipak, glumica Mila Kunis odlučila je da svoju ležernu sportsku kombinaciju upotpuni nežnim modelom u svetlosivoj nijansi i pokazala da uz njih efekat može da bude još bolji.


Holivudska lepotica viđena je pre dva dana kada je "skoknula" do kafića da uzme kafu za poneti dok ju je suprug i kolega Ešton Kučer čekao u automobilu.

 

Mila je za ovu priliku odabrala vrlo jednostavan autfit koji joj je odlično pristajao: ponela je beli duks brenda Seed ispod kog je virila bela majica i sive sportske helanke do članaka. Tome je dodala platnene i svetlosive patike brenda Allbird, koju sve češće viđamo na velikim zvezdama kao što su Sindi Kraford, Ben Aflek, Ema Roberts itd. One su krajnje jednostavnog dizajna, krase ih pertle u istoj nijansi, kao i beli đon, a idealne su za šetnju i dnevni izlazak na kafu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Budući da je Mila godinama odana udobnoj odeći i trenerkama za svaki dan, ona je spremno dočekala njihov veliki modni bum koji su doživele tokom pandemije virusa korona, pa ne čudi što se dosetila ovako efektnog načina da svoj stil učini još zanimljivijim.

 

 

makonda-tracker