jednostavno je

ZA MALE PARE IZGLEDAĆETE KAO SUPERZVEZDA: Evo kako da vaš stajling deluje kao da ste uložili daleko više novca

0

Ne, ne treba vam previše novca da biste izgledali trendi!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedno od najčešćih pitanja zaljubljenika u modu verovatno ste i sami sebi često postavili — kako uz ograničen budžet izgledati kao milion dolara.
Ukoliko niste u prilici da često budete opušteni u otvaranju novčanika, predstavljamo vam nekoliko večitih trendova koji čine da izgledamo kao da smo potrošili daleko više novca u svoj autfit.

 

Mala crna haljina

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Ako se doterujete za neku posebnu priliku, a ne možete da odvojite previše za svoj izgled, dovoljno je da odaberete najjednostavniju malu crnu haljinu i nećete pogrešiti! Ukoliko ima interesantan okovratnik, rukave, porub ili neki sličan detalj, još bolje.
 


Kamel kaputi

 

1 / 11 Foto: AP / Alastair Grant


Jedan od komada zbog kojih se svaka fashionista raduje zimskoj sezoni nesumnjivo je kaput. Bez obzira na to birate li klasične modele i nešto modernije, dopadaju li vam se jednostavni ili kaputi ukrašeni zanimljivim detaljima, oni su vanvremenski trend koji daju svakoj odevnoj varijanti određenu dozu elegancije i glamura.


Volani, plisirani komadi, odeća koja se ne pegla...

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Odeća koja nije ravne površine izgleda vrlo atraktivno i upadljivo, a u narednom, periodu plisirane tkanine viđaćemo ne samo na suknjama već i na pantalonama širokih nogavica, romantičnim bluzama itd. Ovakvi komade čine da izgledamo zabavnije, smelije i efektnije, a samim tim i kao da je u stajling uloženo mnogo više nego što jeste.


Nešto duži gornji deo odeće

 

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Ništa zabavnije od slojevitog odevanja, zar ne? Ono nam pruža mogućnosti da se pogravamo stilovima, budemo maštovite i kombinujemo, a ono je razvilo jedan mikrotrend: uvek šik nošenje nešto duže bluze, tunike, košulje, prsluka, blejzera... Na ovaj način se figura prividno suzi i izduži, a da sve izgleda još skuplje i elegancije uspećete uz pomoć monohromatskog izgleda.

 

 

makonda-tracker