uvek u centru pažnje

I UDOBNO I VRLO TRENDI: Irina Šajk u street style kombinaciji koja će se posebno dopasti mamama pokorila Njujork

0

Jedna od najlepših žena sveta na prvo mesto stavlja svoju ulogu majke, pa je i svoj svakodnevni stil prilagodila novim okolnostima u svom životu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk svakog dana je na meti paparaca dok ide u školicu po ćerku Leu, a ona ih nikad ne razočara. Bila raspoložena za fotografisanje ili ne, lepa Ruskinja nikad nije neljubazna, a svojim modnim izborima garantuje da će fotografije brzo obići planetu.


Čuvena lepotica tako je i juče odušeivla svojim izgledom, a opredelila se za još jednu kombinaciju koja je i te kako trendi i istovremeno praktična, udobna i idealna za dan pun obaveza, trčanje i igru s malim detetom u parku, dugo hodanje i prohladan njujorški dan.

 


Irina je, naime, ponela pomalo edgy look, postignut pre svega zahvaljujući crnoj kožnoj bajkerskoj jakni koju krase crveni reveri i džepovi. Ne treba u tom kontekstu izostaviti ni klasične bele kratke čizme sa crnim đonom, savršene za svaki dan. Šajkova je, uz to, ponela farmerke ravnog kroja od svetlog džinsa i crni jednostavan duks s kapuljačom, a tome je dodala crnu zaštitnu masku i retro naočare za sunce.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Njen izbor aksesoara pao je na crnu mini-tašnu u duhu devedestih i početka dvehiljaditih, koje možda nisu najkorisnije mamama, ali ne sumnjamo da je Ruskinja opremila kolica svim potrepštinama da sa ćerkicom uživa u još zabavnom danu po povratku iz školice.

 

 

makonda-tracker