nema muškarca koji se ne bi menjao s njim

BOJA STRASTI, CIPELE IZ MAŠTE I SAVRŠENE OBLINE: Bijonse otkrila vrelu kombinaciju za romanični izlazak sa Džej Zijem

0

Čuvena pevačica i reper obeležili su Dan zaljubljenih večerom udvoje, a R'n'B diva pripremila je poseban stajling za ovu priliku...

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Pevačica Bijonse i reper Džej Zi u braku su 2008. godine, a i nakon toliko godina ljubavi, troje dece i brojnih turbulencija iznova nam pokazuju da se i dalje vole kao prvog dana.


Pored toga što su roditelji i poslovni saradnici, kako u muzici tako i u biznisu, Bijonse i Džej Zi i te kako stižu da se posvete i romantičnoj strani svog odnosa, pa u retkim prilikama kada paparaci uspevaju da ih snime imamo priliku da ih vidimo na romantičnim ručkovima i večerama.


Tokom njihovog izlaska povodom Dana zaljubljenih reporteri su uspeli da im uđu u trag i fotografisali ih u pratnji obezbeđenja dok se par trudio da sakrije lice.

1 / 2 Foto: Profimedia

Ipak, pevačica je pre toga s obožavaocima podelila kakav je stil odabrala za ovu priliku, i to u okviru video-čestitke dana posvećenog ljubavi, kojim je otkrila kako u njenom domu protiče Dan zaljubljenih.


Bijonse je, naime, na Instagramu objavila fotografiju za koju je pozirala u klasičnoj beloj košulji, kožnoj mini-suknji crvene boje, a u istoj nijansi su salonke s visokom štiklom i naočare za sunce koje je ponela. Pevačica je ovaj izgled upotpunila crvenom tašnicom sa zlatnim lancem i crvenim lakom za nokte, dok je kosu pustila da pada u talasima. Ona nije bila umerena pri odabiru nakita, pa je tu dijamantski čoker s vrlo upečatljive viseće minđuše.

makonda-tracker