bez greške

RAVNA OBUĆA I SAVRŠENO UKLOPLJENE BOJE: Kraljica Leticija u poslovnom izdanju koje se vrlo lako kopira

0

Kao i uvek kada se bavi vrlo ozbiljnim i važnim temama, španska kraljica odlučila se za neupadljiv, ali vrlo atraktivan stil

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španska kraljica organizovala je u palati Zarzuela prijem za špansku Konfederaciju za mentalno zdravlje, a u skladu s prilikom ponovo je odabrala poslovni stil, u kojem je nesumnjivo "na svom terenu".


Supruga španskog kralja Felipa VI odlično se snalazi bez obzira na to koji stil odabere, ali ozbiljniji izgled joj i te kako pristaje i pokazala se kao neko ko nepogrešivo kombinuje komade, materijale i boje, a tako je bilo i ovog puta.


Leticija je svoje goste dočekala u jednostavnom izdanju koje ostavlja snažan utisak: ponela je crne pantalone ravnog kroja koje otkrivaju gležnjeve i jednostavnu crnu bluzu, koje je upotpunila crnim mokasinama brenda Uterque, ukrašenim zlatnim lancem, a tu je, kao i obično, statement komad kojim je Leticija razbila monotoniju i pokazala koliko je umešna u kombinovanju boja ― sivi karirani blejzer modne kuće Carolina Herrera. Naravno, španska kraljica ne skida zlatni prsten Karen Holam, pa je on bio deo i ovog look-a.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker