savršeno!

ZA POSEBNU PRILIKU — POSEBAN AUTFIT: Kraljica Leticija od Španije stilizovana bez greške oduševila modne znalce

0

Supruga španskog kralja Felipea u poslednje vreme mahom bira formalne odevne kombinacije, i to poslovni stil — ono što joj najbolje i pristaje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španska kraljica Leticija juče je prisustvovala 10. Forumu za borbu protiv raka, održanom u Madridu.


Supruga Felipea VI na Dan borbe protiv raka sastala se u sedištu Španske asocijacije za borbu protiv kancera s pacijentima i razgovarala s posledicama koje je pandemija virusa korona ostavila na njih i njihove živote.


Leticija je, inače, počasna predsednica Asocijacije i ovo je za nju veoma važna tema. Kako je istakla, veoma je važno skrenuti pažnju medija, sveukupne javnosti i organizacija koje se bave ovim pitanjem na problem koji je gorući: pacijenti kojima je dijagnorikovan kancer ne mogu da čekaju i još su ranjiviji od početka pandemije.


Budući da je reč o vrlo bitnom danu u kalendaru španske kraljice i ozbiljnoj prilici, ona se, kako to obično čini u poslednje vreme, opredelila za stroži poslovni izgled. Sivi kaput od tvida s potpisom Nine Riči kombinovala je s belom bluzom modne kuće Hugo Boss koju krasi tzv. pussy bow. Tu su i sive karirane duboke pantalone širokih nogavica brenda Massimo Dutti, kao i cipele jednog od njenim omiljenih proizvođača obuče modne kuće Magrit.
 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker