Ana Bebić večeras na Fashion Week-u u Nišu

0
Sinoć je u muzičkom klubu Spark održano drugo veče internacionalne manifestacije Fashion Week 2 u Nišu u organizaciji Agencije SNOB, a večeras će na zatvaranju specijalna gošća biti pevačica Ana Bebić
Foto: Marko Sovilj, Aleksandar Ranđelović, Dimitrije Mita Nikolić
Foto: Marko Sovilj, Aleksandar Ranđelović, Dimitrije Mita Nikolić

Odazvanost na Fashion Week-u je bila velika, ljudi su uživali prateći nove modele modnih dizajnera Monto Bene, Miljana Čolaković, Jovana Petrović, Katarina Rašić, Cool jeans, Mia fashion i poznatog ruskog brenda TG fashion (Tatiana Gordienko). Na revijama su prikazane elegantne haljine, sportska odeća, džins, reciklirane haljine.

Specijalni gosti su bili manekenka Darija iz St. Petersburga, hip-hop bend iz Niša, BCREW (Demonio i Giunta), koji su predstavili njihove nove pesme. Pored njih, nastupila je i plesna grupa ZEINA TOP FORM +, koja je imala četiri izvanredna nastupa.

Kao i prethodne večeri, voditelji programa bili su Joca Milanovic, Aleksandra Denić i Sanja Veselinović, dok je zvanični di džej bio DJ Marko.

Večeras, poslednje večeri, posetioci će imati prilike da pogledaju revije američkog brenda Sherri Hill (čije haljine nose Kim Kardašian, Monika Beluči, Selena Gomez, Severina Vučković …), Dore Aleksić, Milice Tričković i ukrajinskog brenda Serebrova.

Specijalni gost biće Ana Bebić, dok posle manifestacije posetioce očekuje veliki Fashion Week party.

makonda-tracker