novi trendovi

JEDAN DETALJ OBIČNU MAJICU PRETVARA U ŠIK KOMAD: Ovaj trend je oduševio influenserke, a ističe — ŽENSTVENOST

0

Možda su nam pandemija i izolacija na velika vrata vratili predimenzioniranu odeću, ali devojke i dalje rado biraju uske komade koji laskaju figuri.

foto: Instagram
foto: Instagram

Trenerke su nesumnjivo proteklih godinu dana doživele pravi modni bum, ali kada je reč o nešto formalnijim ili važnijim prilikama češće ćemo videti odeću koja prati liniju tela ili je uska. Ovakvi komadi će, po svemu sudeći, imati još nešto zajedničko — srcoliki dizajn okovratnika!


Proteklih nekoliko meseci ovaj detalj je preplavio Instagram, a poznati high street brendovi nude različite modele s ovako krojenim prednjim delom.

 

Najpopularniji su, ipak, tanki rebrasti topovi koji srcolikim oblikom u predelu grudi naglašavaju poprsje, ali ne na vulgaran način. Štaviše, ovakvi komadi uglavnom nemaju dubok dekolte, a karakteriše ih još i širok otvor koji otkriva i ključne kosti, što daje dodatnu notu senzualnosti.

 

Ipak, mogu se pronaći i "glatke" majice u ovom stilu, džemperi i sl, a haljine koje imaju srcoliki dizajn okovratnika već decenijama su sinonim za romantičan i ženstven stil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jess. (@_jessicaskye)


Navodno je za popularnost ovog detalja zaslužan njujorški brend Khaite, koji je široj javnosti postao poznat jer je njegov najveći fan holivudska glumica Kejti Holms, a obožavaju ga i Rouzi Hantington-Vajtli i Irina Šajk. Nakon što je ova modna kuća predstavila nekoliko modela ovakvog dizajna, njihovim stopama su pošli brojni street style brendovi, a najcenjenije influenserke oduševljene su idejom da se na ovakav način istakne ženstvenost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

 


 

makonda-tracker