saveti zlata vredni

KADA JE STIL U PITANJU ONA NIKADA NE GREŠI! 6 modnih zapovesti Amal Kluni uz koje ćete uvek izgledati kao MILION DOLARA!

1

Njene modne kombinacije su za čistu desetku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Amal Kluni (42) je u žižu interesovanja došla udajom za Džordža Klunija, a za kratko vreme je postala uzor mnogim ženama širom sveta. Ona je obrazovana, ambiciozna i uspešna žena. Osim toga, i njen stil je besprekoran. Ona odlično zna sva modna pravila i šta je u trendu. Ovo je 6 modnih zapovesti koje bi sve žene trebalo da usvoje.

 

Kada je moda u pitanju, Amal se ovih pravila strogo drži:

 

Pravilo 1: Uvek birajte haljine koje laskaju vašem obliku tela

 

Ne vodite se trendovima, već birajte onu garderobu koja najbolje pristaje vašoj građi. Amal voli da nosi haljine i u njima se najbolje oseća, ali nikad ne bi po svaku cenu nosila nešto samo zato što je in.

 

Amal Kluni
foto: Profimedia

Pravilo 2: Uvek uskladite boju cipela i haljine

 

Ona gotovo uvek poštuje ovo pravilo i kaže da je tako mogućnost za pravljenje grešaka svedena na minimum.

 

Amal Kluni
foto: Profimedia



Pravilo 3: Uložite u kvalitetan kaput

 

Amal je sigurna sa svaka žena u garderoberu mora da ima barem jedan model dobro krojenog kaputa. Ona predlaže jedan u jarkoj boji koji će svaki stajling učiniti zanimljivijim.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Pravilo 4: U nekim prilikama štikle nisu dobar izbor

 

Većinu vremena provodi u sudnici i uglavnom je u visokim potpeticama, ali kaže da one nekad nisu najbolja opcija. Kada nije u sudu, rado se odlučuje za ravnu i udobnu obuću. "Štikle nikako ne nosite po svaku cenu. Žena može odlično da izgleda i u ravnoj obući, a u nekim prilikama je prosto neprimereno nositi ih".


Pravilo 5: Manje je više


Ona voli aksesoare, ali nikad ne preteruje. Veruje da je jedan komad nakita sasvim dovoljan da upotpuni svaki autfit.

 

Amal Kluni
foto: Profimedia


Pravilo 6: Veliko DA za smelije kombinacije

 

Kada izlazi, njen stil je nešto odvažniji. Ona voli da pokaže svoju vitku figuru, ali sa pravom merom. Kaže da nema ništa protiv kraćih majica i haljina, ako to ne prelazi granicu pristojnosti.

 

 

makonda-tracker