zbogom, lepršave haljine!

NE ŽELI DA JE PAMTIMO PO ODEĆI? Kejt Midlton u 2021. DRASTIČNO promenila stil, a njena najnovija kombinacija je NADMOĆNA

0

Vojvotkinja od Kembridža je, po svemu sudeći, rešila da odmori od načina odevanja po kojem je prepoznatljiva

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton gotovo da je postala sinonim za midi-haljine i cvetni dezen, ali se čini da je u poslednje vreme rešila da se odmori od njih.


Prava je retkost videli vojvotkinju od Kembridža u sakoima, ali od početka 2021. godine nosi isključivo njih!


Ona je ovu promenu u svom stilu najavila još u novembru, kada se putem video-linka obratila javnosti povodom izložbe Hold Still pojavila u crvenom blejzeru starom osam godina, koji krase napravi rukavi s blagim puf-efektom.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Potom se u svom prvom javnom pojavljivanju u 2021. obratila medicinskim radnicima "na prvoj liniji fronta" iz svog doma u sivom blejzeru modne kuće Smythe koji krase crna kragna i karirani dezen, a interesantno je to što kragna i reveri nisu u istoj boji.

 

1 / 2 Foto: Profimedia


Njena najnovija odevna kombinacija nastavak je ovog novog momenta u Kejtinom stilu, pa se vojvotkinja u novom pojavljivanju pridržava pravila business smart mode! Ona je za novi razgovor s medicinskim sestrama odabrala jednostavan strukirani crni sako u spoju s belom košuljom neobične i izdužene kragne.

 

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Ako pitate modne znalce, odličan izbor!


To bi mogla da bude mešavine njene želje da izgleda zrelije i poslovno dok je i dalje odana sebi — smatra stilistkinja Rošel Vajt. — Mislim da Kejt zna da mediji uvek motre na to šta nosi i da sada želi da se ne bavimo time, već onim što ona radi u ovim momentima. Oblači se mudro, jednostavno i šik, pa pažnja, dok se obraća važnim ljudima, nije usmerena na to šta je obukla.

 

Jedini izuzetak Kejt je napravila kada je ponela crvenu haljinu, ali ni ona nije u njenom karakterističnom stilu, već podseća na poslovne kombinacije kakve vojvotkinja nosi u poslednje vreme, posebno zahvaljujući izvučenoj beloj kragnici i kariranom dezenu.

 

A ovako je to Kejt radila prošle godine...

 

1 / 34 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker