ne ume da pogreši

OČARAĆE I ONE KOJI NE VOLE ANIMAL PRINT: Najcenjenija svetska trendseterka u kaputu koji je hipnotisao modne sladokusce

1

Žena koja se nalazi u vrhu svake liste najbolje odevenih — bez obzira na to je li reč o street style ili svečanijim kombinacijama — i dalje briljira!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Influenserka i preduzetnica Olivija Palermo više puta je pokazala da odlično pliva u svakom modnom zadatku i trendu, a među prvima je u svetu slavnih počela personalizovane zaštitne maske da bira pažljivo i uklapa s odećom po početku pandemije virusa korona.


Ne možemo da se setimo prilike u kojoj nije izgledala odeveno za desetku, a čak i njena najobičnija šetnja sa psom svojevrsna je modna lekcija o kojoj piše ceo svet.

 


Pre nekoliko dana, paparaci su spazili Oliviju tokom šetnje Bruklinom, a ona je pokazala pomalo neočekivan stil. Za razliku od svojih uobičajenih kamel komada, ovog puta je ponela i boje i kombinaciju netipičnu za njen način odevanja: plavi kaput s leopard printom modne kuće Cara Mila koji krasi raskošno veštačko krzno plave boje i koji odiše duhom šezdesetih, udobne tamne helanke Alo Yoga i čizme za sneg brenda INUIKII, poznate kao moon boots jer podsećaju na opremu astronauta. Posebno simpatičan detalj su sportske žute čarape s crno-belim ukrasom, koje su svakako neočekivan, ali pomalo otkačen detalj koji deluje kao svojevrsni produžetak čizama.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Da sve dobije dodatnu šik notu potrudila se uz pomoć naočara za sunce, a ovog puta je izbor pao na model kuće Salvatore Ferragamo.
 

 

makonda-tracker