anketa

MODNI ZNALCI JOJ APLAUDIRAJU, A ŠTA VI KAŽETE? Irina Šajk ovih dana ne izlazi iz čizmica koje nisu baš po svačijem ukusu

0

Ruska manekenka retko nosi isti komad odeće ili par obuće više puta, ali s ovim udobnim čizmama je rešila da napravi izuzetak

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je neko vreme tokom praznika nismo viđali, njujorški paparaci ovih dana više puta su zabeležili povratak ruske manekenke Irine Šajk u njenu svakodnevnu rutinu — odlazak u vrtić po ćerkicu Leu i šetnju s njom.


Jedna od najlepših i najbolje stilizovanih žena sveta nastavlja i u 2021. godini da nas oduševljava svojim street style izdanjima, a naročito je primetno da ne odustaje od povratka trendovima devedesetih. Ipak, još jedno je zajedničko njenim novijim modnim kombinacijama: ona ne skida vojničke gležnjače brenda Bottega Veneta, i to model Chelsea Combat boots.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cristinamezzetti


U pitanju je par obuće vrlo zahvalan za kombinovanje, pa smo Irinu juče videli kako ih nosi sa žutim zvoncarama i smeđim kaputom, a dva dana ranije ih je spojila sa strukiranim vunenim kaputićem brenda LaMarque i crnim kombinezonom japanske kuće Aya Muse, a dodatne poene dajemo joj zbog retro šeširića koji potpisuje kijevski dizajner Ruslan Baginski.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

Vojničke čizme su pravi hit i među srpskim zvezdama, a kakve modele su one odabrale, pogledajte OVDE.

 

 

makonda-tracker