uživajte!

UZDISALI SMO ZBOG CIPELA, GUBILI DAH ZBOG KAPUTA: Ovo je skoro SVE što je Melanija Tramp obukla kao prva dama Amerike

1


Dok porodica Tramp broji poslednje sate u Beloj kući, prisećamo se odevnih kombinacija jedne od najbolje odevenih žena koje su živele u njoj
Donald Tramp više nije predsednik Amerike.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Njegovi sunarodnici se, većinom, raduju zbog toga, u toku su poslednje pripreme za inauguraciju Džoa Bajdena, Trampovi pakuju kofere, a za modne portale, bili naklonjeni Trampovoj administraciji ili ne, ovo je prilika da se prisete svih momenata u kojima je njegova supruga Melanija uspevala da skrene pažnju na sebe svojim modnim izborima.


Tokom ove četiri godine, Melaniju Tramp smo u najvećem broju prilika viđali u kaputima A-kroja i klasičnim salonkama, što je postali njen zaštitni znak, ali je u više navrata uspevala da nas iznenadi ravnom obućom poput vojničkih čizama ili nežnih baletanki, kao i oversized komadima ili nežnim i romantičnim haljinicama.

 

 

Uspevala je neretko da digne mnogo prašine svojim modnim rešenjima — recimo, kada je u centar za smeštaj dece migranata stigla u maslinastozelenoj jakni na čijim leđima piše I really dont care, do you? (eng. Stvarno me ne zanima, a vas?), kao i kada je u finišu predizborne kampanje održala govor podrške svom suprugu u kompletu u military stilu.


Ipak, jedno je neosporno: uz Džeki Kenedi i Mišel Obamu, Melanija Tramp je jedna od najbolje stilizovanih američkih prvih dama svih vremena, a istorija će pokazati može li i zvanično odneti pobedu makar u ovoj kategoriji.


Sve je počelo 20. januara 2017. godine i svetloplavim kompletom po uzoru na pomenutu suprugu Džona Kenedija... Uživajte u ovoj galeriji — nećete se pokajati!

 

1 / 175 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker