u njenom stilu

POLA NJUJORKA JE UZDISALO ZA NJOM: Selena Gomez u jednom danu promenila tri očaravajuća street style izdanja

0


Od patika do kaputa — sve je kao krojeno za nju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna pevačica i glumica Selena Gomez (28) često se navodi kao odličan primer izuzetnog stila, a njena najnovija odevna varijanta još jednom je potvrdila njen status modne zvezde među pop pevačicama.


Ona je juče u Njujorku fotografisana triput — doduše, na snimanju svog novog filma Only Murders in the Building, a fotografije ovih filmskih kostima koji izgledaju kao da su izvađeni upravo iz Seleninog ormana su vrlo brzo obišle modne portale i društvene mreže.

 

Selena je najpre oduševila efektnom kombinacijom uskih karinranih pantalona koje je ponela sa džemperom boje senfa i upadljivom narandžastom bundicom s kragnom. Potom smo je videli u nešto ležernijem stilu — toploj perjanoj jakni ispod kolena, udobnim čizmama jačeg đona i blago vrećastim farmerkama.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Iako je reč o Seleninim filmskim kostimima, oni neobično podsećaju na lični stil Gomezove, a naročito poslednja odevna kombinacija koju smo videli! u pitanju je spoj farmerki od svetlog džinsa koje otkrivaju članke, belih patika za trčanje, tankog plavog džempera i jednog od najlepših kaputa koje smo do sad videli na ovoj lepotici. Reč je o predimenzioniranom krem modelu s lažnim džepovima i dugačkim reverima, a posebno su upečatljivi crni dugmići koji stvaraju kontrast.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Gomezova je, iako je imala mnogo posla, napravila kratku pauzu kako bi popričala s obožavaocima i dala im autograme.

 

 

makonda-tracker