street style na njen način

OBIČNO NE NOSI ISTU ODEĆU DVAPUT, ALI... Ove farmerke su toliko očarale Džej Lo da ne može da ih se zasiti

3

Latino diva spada u zvezde koje nikad ne ponavljaju odevne kombinacije i, uopšte, komade, ali je s ovim farmerkama rešila da napravi izuzetak

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez je verovatno najfotografisanija osoba na planeti: američki paparaci utrkuju se ko će je uslikati iz boljeg ugla i uspevaju da joj uđu u trag bez obzira na to boravi li u Njujorku, Majamiju ili Los Anđelesu, a neretko ovekoveče i svaki put kada se ona presvuče — i do više puta dnevno.


Tako smo primetili nešto što je za Džej Lo prilično neobično. Naime, pevačica je ponovo uslikana u farmerkama koje je u decembru nosila kad je viđena u božićnoj kupovini.

 


Ovog puta, Dženifer je šetala sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom, kada su rešili da svrate do jedne prodavnice kozmetike i lično se raspitaju kako ide prodaja njene nove kolekcije JLo Beauty. Oduševljeni obožavaoci bili su zapanjeni kada je latino zvezda zastala da popriča s njima, a ona nije odolela prilici da se fotografiše pored svog plakata u izlogu prodavnice. Ono što je sve iznenadilo jeste to što je pevačica ponela farmerke s potpisom Toma Forda, čija cena iznosi više od 2.650 dolara.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ovaj model pantalona izgleda kao da je sastavljen od džinsa različitih nijansi i teksture, a Dženifer ga je kombinovala s crno-belim kardiranom i crnom majicom.

 


 

 

makonda-tracker