učimo od ikone stila

KAKO GOD GA KOMBINOVALA ― UVEK JE IZGLEDALA SENZACIONALNO: Ovaj večni odevni komad NIKO nije nosio kao ledi Dajana

0

I dan-danas princeza Dajana važi za ikonu stila i damu koja je i kršila kraljevska pravila oblačenja, a opet je uspevala da u svakom trenutku izgleda i dovoljno elegantno i originalno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Modne kombinacije ledi Di i danas su aktuelne, iako su ih je nosila osamdesetih i devedesetih godina, a odevni komadi koje je obožavala, poput pletenih džempera, bluza sa mašnama, šarenih haljina, influenserke prosto obožavaju!

 

 

Jedan od komada koji je obožavala da kombinuje u najrazličitijim autfitima, a koji nikada ne prestaje da bude trnedi, jeste sako!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

Sakoe je ledi Dajana toliko volela i inspirisala modni svet svojim idejama za stajlinge.

 

Iako je nekada sako smatran za isključivo "muški" komad, on je istovremeno i ženstven i sofisticiran, a od Dajane možemo naučiti i danas primeniti uz šta se sve može nositi, tako da izgledamo apsolutno trendi i stajliš.

 

 

Dajana ga je kombinovala i sa pantalonama, i sa suknjama, i sa haljinama, i sa džemperima... Nije bilo pravila! S obzirom na to da sako nikad ne izlazi iz mode, a podjednako je popularan kao što je bio i osamdesetih i devedesetih, to je još jedan dokaz koliko je, zapravo, Dajanin stil bio bezvremenski.

 

 

 

 

 

makonda-tracker