JEDNOSTAVNO — BLISTA

KAPUT OD 4.400 DOLARA, ČIZME KOJE MAME POGLEDE: Trudničko izdanje Emili Ratajkovski je njena NAJŠIK kombinacija ove zime

0

Američka manekenka je rešila da eksperimentiše s modom dok iščekuje dolazak svog prvog deteta na svet i postigla jedno od najboljih stet style izdanja otkad je znamo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Emili Ratajkovski (29) i njen suprug Sebastijan Ber-Meklard uskoro će postati mama i tata, a američka lepotica u drugom stanju izgleda očaravajuće — ne pamtimo da je bila lepša, nasmejanija i bolje odevena nego proteklih meseci!


Njena najnovija odevna kombinacija nesumnjivo je jedna od najboljih koje je ponela do sad u svakodnevnim prilikama, a čini je jedan komad vrtoglave cene.


Njujorški paparaci primetili su Emili tokom šetnje Menhetnom, kada je manekenka nosila crno-braon kaput od tvida modne kuće Dolce & Gabbana čija cena iznosi 3.394 dolara, a koji krase vrlo upečatljiv dezen i dugački reveri.
Lepotica mu je dodala široku džemper-tuniku za trudnice, i to u crnoj boji, crne helanke i braon-crne čizme sa zmijskim printom, kao i jednostavnu crnu zaštitnu masku zbog pandemije virusa korona.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Emili je trenutno u 31. nedelji trudnoće, a nedavno je s fanovima podelila da uveliko oprema sobu za bebu, a njen otac Džon, inače profesor likovnog, pomogao joj je oslikavši zidove dinosaurisima u svemiru!

 

 

makonda-tracker