šta vi mislite?

BLUZA, SUKNJA, CIPELE... SVE JE BILO POGREŠNO! Kraljica Leticija od Španije 2021. započela MODNIM PROMAŠAJEM (ANKETA)

0

Supruga španskog kralja Felipea i prošle godine je bila među najbolje odevenim ženama sveta, a na krilima tog samopouzdanja čini se da se pomalo opustila i bila previše kreativna na početku nove godine...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kralj Felipe VI od Španije i njegova supruga kraljica Leticija bili su domaćini svečane proslave povodom obeležavanja Sveta tri kralja u Kraljevskoj palati u Madridu. U pitanju je tradicionalni događaj, na kojem se svake godine okupljanju istaknuta vojna lica i koji privlači mnogo pažnje tamošnje javnosti.


Jedna od najzapaženijih uvek je španska kraljica, koja oduševljava svojim modnim izborima za ovu priliku, ali se čini da je na početku 2021. godine omanula.

 


Naime, Leticija je odabrala zatvorenu belu bluzu brenda Maksu koju krase masivna crna dugmad raspoređena s jedne strane, a kombinovala ju je s dugačkom crnom suknjom koja nije izgledala previše laskavo i vizuelno joj "skratila" figuru. Felipeova supruga dodala je ovoj kombinaciji crne cipele modne kuće Magrit sa špic-vrhom i upečatljivim trakama koje nisu preterano oduševile modne portale, makar ne u spoju s ovom suknjom, a tu su i clutch torba dizajnera marke Felipe Varela i zlatni prsten Karen Holam koji je postao Leticijin zaštitni znak. Pre nego što je ušla u Palatu, kraljica je viđena u crnoj pelerini Karoline Herere.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Iako je ovaj spoj boja nesumnjivo pun pogodak, kraljica Španije nije dobila previše pohvala modnih stručnjaka, pre svega zbog loše odabranog kroja suknje i neobičnog modela bluze zbog kojeg je mnoge podsetila na uniformu šefa kuhinje.

 

Ako nas pitate, iako smo veliki fanovi stila kraljice Leticije, ovog puta smo saglasni s modnim stručnjacima. Šta vi mislite?

 

 

 

makonda-tracker