Aleksandra Radović: Pod svetlima pozornice

Setom neobičnih fotografija Aleksandra Radović demistifikuje modne transformacije kroz koje pevačica prolazi pre nego što izađe na scenu i na taj način otkriva svoje trendi zapovesti
0
1 / 5 Foto: Milena Rakočević

Pop pevačica Aleksandra Radović (37) ne prati slepo modne trendove, već instinktivno i po ličnom nahođenju kreira sopstveni modni stil kojim ističe svoju ženstvenost i šarm. Ovoj dami izuzetnih vokalnih sposobnosti udobnost predstavlja preduslov svake odevne kombinacije, a iako je uvek spremna za eksperimente, nikada ne bi ponela stvari koje ne ističu njenu senzualnost.

- Trudim se da modne trendove ispratim samo onoliko koliko mi se to dopada. Volim da svoju odevnu kombinaciju obogatim nekim detaljem u nijansi koja je aktuelna u datom trenutku. Nikada slepo ne prihvatam modna pravila, već smatram da je najvažnije u svemu imati lični pečat. Uvek nosim odeću u kojoj se dobro osećam i to mi je najvažnije – priča Aleksandra i priznaje kako voli da ima brendiranu garderobu, ali da je uvek oduševe kreacije mladih kreatora.

- Kao i svaka žena, volim da ponesem odevne komade čuvenih svetskih kreatora, mada na našim prostorima postoje talentovani dizajneri koji stvaraju kvalitetnu i originalnu garderobu. Odnedavno sam počela da sarađujem sa mladom crnogorskom kreatorkom Natašom Pejović koja kreira haljine za mene i sigurna sam da su to neke od najkvalitetnijih kreacija koje sam ponela. Volim firmirane stvari, ali nikada se nisam time opterećivala, a uvek me iznova oduševe kreativne i originalne ideje – govori pevačica koja je na fotografisanju za Story prošla kroz jednu malu modnu transformaciju.

- Čitava ekipa na čelu sa Ivanom Rabrenović i Milenom Rakočević uspešno je sprovela u delo modnu priču koja dočarava pripreme pred izlazak na scenu. Uvek je zadovoljstvo sarađivati sa profesionalcima, a Ivana je godinama moj stilista i osoba koja mi je dala neke od najvrednijih modnih saveta – završava Aleksandra.

Danilo Mašojević

makonda-tracker