NOSIĆE SE BAR JOŠ 40 ZIMA

KOMAD ZA KOJI NE TREBA ŽALITI NOVAC: Najlepša trudnica na svetu u večno trendi kaputu ― ali ga nosi sasvim drugačije!

0

Popularan je već četiri decenije i nosiće se još najmanje toliko ― večiti trend zimske mode ne prestaje da osvaja, a može da se nosi i na ovaj način

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Definitivno najpopularnija trudnica u svetu slavnih u ovom trenutku iznenadila je sve svojom novom street style kombinacijom


Manekenka Emili Ratajkovski ne pristaje na obično i dosadno kada je stil u pitanju, pa je tako rešila da spoji naizgled nespojive komade kako bi obezbedila sebi i udobnost i toplotu u ovim decembarskim danima.


Lepotica koju smo upoznali 2013. godine, kada se pojavila u spotu Robina Tika za pesmu Blurred Lines, trenutno čeka svoje prvo dete, a trudnoća joj i te kako prija ― ona nikad nije izgledala lepše! Pored uspeha i radosti na privatnom planu, njoj odlično ide i posao, pa je tako nedavno proširila svoj brend Inamorata i dizajniranju kupaćih kostima dodala kreiranje trenerki.
Kako je sama sebi najbolja moguća rekla i model, Emili često viđamo u trenerkama s njenim potpisom, a juče je u Los Anđelesu viđena u sivom kompletu s natpisom smaragdnim slova. Rešila je da kombinuje na nesvakidašnji način: sa strukiranim kaputom do kolena! Ovaj komad pre možemo zamisliti u nekoj poslovnoj ili elegantnoj odevnoj kombinaciji i, bez sumnje, siva nije prva boja koja nam pada na pamet za kombinovanje s kamel kaputom. Američka manekenka je, međutim, ponela ovaj look s lakoćom i ostavila sjajan utisak.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Kaputi u boji kamilje dlake ne izlaze iz mode decenijama, još otkako je 1981. predstavljen upečatljivi model Maxmare koji izgleda sjajno uz svaki ten zbog nežne i neutralne nijanse. On pruža šik izgled, klasičnu eleganciju i veoma je zahvalan za kombinovanje,a najlepše izgleda u spoju sa zemljanim tonovima i, zanimljivo, rozikastim nijansama. Spada u večno moderne komade, a proteklih godina neretko imamo priliku da ga vidimo u neočekivanim varijantama, poput ovog sportsko-elegantnog stila Emili Ratajkovske.

 


 

makonda-tracker