NJEN ADUT: NENADMAŠNI SEKSEPIL

DA LI BISTE OBUKLI OVAKO NEŠTO? Irina Šajk SPOJILA NESPOJIVO i vratila nas u devedesete trendi kombinacijom za svaki dan

6

Od ruske lepotice gotovo svakodnevno učimo kako se poigravati i eksperimentisati modom, a sada je rešila da nam sportski stil donese na drugačiji način

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Irina Šajk trenutno živi u Njujorku, na ogromnu radost tamošnjih paparaca, koji jeprate u stopu. Zahvaljujući njima, imamo priliku da uživamo u pogledu na interesantne odevne odabire ruske manekenke, a najnovija je sportska odevna varijanta za svaki dan, ali s obućom kakva sigurno ne bi bila prvi izbor u ovom slučaju.


Irina je, naime, prošetala u sve popularnijoj kombinaciji visokih štikli i trenerci! Ona je odabrala sivi komplet brenda Kim Kardašijan SKIMS i svetlosmeđe čizme do kolena, a ponovo je nosila svoju mini-tašnu s dezenom zebrine dlake, koju je uparila sa zaštitnom maskom.

 

Čitava kombinacija odisala je duhom devedesetih, posebno zahvaljujući minijaturnim naočarima za sunce, od kojih se Irina ovih dana ne odvaja.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker