modni povratak u sedamdesete

UZ MINIĆ ČINE DA SVAKA ŽENA IZGLEDA KAO BOMBA! Džej Lo u čizmama koje nećete moći da prestanete da gledate

2

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i kombinaciju za svaki dan pretvara u stil koji baca u senku izdanja sa crvenog tepiha

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna Džej Lo pazi na mere opreza i zaštite od virusa korona, ali je veoma aktivna, pa losanđeleski paparaci i te kako imaju priliku da uživaju u pogledu na nju. Tako su je proteklog vikenda uslikali u čak nekoliko navrata, a najjači utisak nesumnjivo je ostavila pri povratku s ručka s prijateljima i verenikom Aleksom Rodrigezom.


Lopezova je viđena u Zapadnom Holivudu, a sve je očarala interesantnom odevnom kombinacijom — predimenzioniranom mini-haljinom s dugačkim puf-rukavima i čizmama do kolena koje potpisuje modna kuća Coach, brend čije je Dženifer zaštitno lice.

 


Iako je njena bela košulja-haljina veoma široka i krije prepoznatljivu figuru jedne od zvanično najatraktivnijih žena planete, ovo izdanje veoma je zavodljivo i senzualno, pre svega zahvaljujući braon čizmama s visokim platformama i punim štiklama. Čitav look, primetno je, odiše duhom sedamdesetih godina prošlog veka, a da sve dobije i notu glamura Dženifer se postarala uz pomoć bele torbe marke Guči (na kojoj stoji poruka Vote — eng. Glasajte).

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Inače, Lopezovoj, koja obično ne nosi više puta iste komade, očito se veoma dopadaju ove čizme i obožava da ih nosi uz mini dužinu, budući da je ranije ove godine na Instagramu podelila fotografiju za koju je u njima pozirala u s kombinaciji sa svetlobraon kombinezonom iznad kolena, takođe u stilu veselih sedamdesetih!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

makonda-tracker