inspirisana praznikom

IDEALAN AKO ŽELITE DA SAKRIJETE STOMAK I KUKOVE: Melanija Tramp u praktičnom i prelepom kaputu u duhu Noći veštica

0

Tradicionalna proslava američkog praznika u Beloj kući nije izostala ni ove godine, iako su predsednik i prva dama na nešto drugačiji način ugostili mališane

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Predsednik Amerike i predsednički kandidat Donald Tramp i njegova supruga Melanija i ove godine su ispred Bele kuće priredili maskenbal u susret Noći veštica.
Iako je običaj da se maskirani mališani rukuju s "prvim parom" i da od njih dobiju slatkiše, zbog mera zaštite od virusa korona sada to nije bio slučaj, pa su dečaci i devojčice s distance pozdravili Trampove.


Melanija i Donald pojavili su se uz taktove legendarne pesme Thriller Majkla Džeksona, držeći se za ruke i mašući okupljenima, a mediji napominju da nisu nosili zaštitne maske. Oni su ovom prilikom upoznali male astronaute, anđele, hot-dogove, pirate, likove iz animiranih filmova, veštice, jednoroge, a u jednom trenutku su se ispred njih našli dečak i devojčica maskirani u — njih same!

 

1 / 5 Foto: Profimedia


U centru pažnje američke i modne javnosti danas je, kao i obično, Donaldova supruga, koja je ponovo pažljivo birala svoj autfit. Kako to obično čini za Noć veštica, ona se opredelila za boju koja se uklapa u prazničnu atmosferu i ambijent, a kako je narandžasta boja "zaštitni znak" Noći veštica, prvu damu Amerike videli smo u zanimljivom kaputu zagasite nijanse ove boje. Ponovo je ponela komad A-kroja, koji vizuelno sužava i izdužava figuru, a kako je bio zakopčan, nismo imali priliku da vidimo njen kompletan stajling.

 

 

makonda-tracker